Nosaltres

Tallers Gera, S.L. som una empresa dedicada a la planxisteria, caldereria i manteniment d’empreses amb una experiència de més de 50 anys. L’ofici ha anat passant de generació en generació. És per això, que la nostra feina és molt personal a les necessitats de cada client.

El fundador de l’empresa va ser Santiago Gera. Ell va començar fent rentadores en un taller petit que es va muntar al garatge de casa seva. Poc a poc va anar creixent fins a arribar a aconseguir l’empresa en la que treballem actualment.

L’empresa disposa de més de 1500m2 de superfície que es divideixen en dos espais ben diferenciats. Un d’ells pel tractament de materials ferrítics. I per altra banda un espai dedicat a l’Inoxidable i altres materials de característiques similars. Contem amb un grup de persones qualificades que exerceixen la seva tasca de manera eficient, per tal d’aconseguir els estàndards de qualitat que requereixen els nostres clients. Es disposa de maquinària per a doblegar i per a tallar peces de gran o petita dimensió.

Diferents grups de soldadura per a materials com: Ferro, Inoxidable, Alumini, entre d’altres. Utilitzant tot tipus de soldadura: fil, TIG o elèctrode. També es disposa d’una secció de mecanitzat, composat per torns i fresadores. I un espai per a sorrejar peces d’inoxidable amb bola de vidre. Per a Tallers Gera,S.L. el més important és la qualitat i la satisfacció del client, per això treballem dia a dia per a millorar els nostres serveis.